Sanmina

Sanmina Örnsköldsvik

”Fri frukt till våra anställda har blivit en uppskattad personalförmån”

”Jag ser det som en fin gest till våra anställda att vi kan erbjuda frukt på arbetsplatsen”, säger Kristina Svensson, HR-manager vid företaget Sanmina. Företaget har flera hundra anställda i Själevad strax söder om Örnsköldsvik. Här tillverkas elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Kristina berättar att de tillsammans de uppskattar den goda servicen som Frukt på Jobbet erbjuder. De har exempelvis en överenskommelse om att få frukten levererad både till fikarum men även till ett separat kylrum. Hon framhåller att ”fri frukt till våra anställda har blivit en uppskattad personalförmån”. Kristina verkar övertygad om att frukten bidrar till en bra stämning och produktivitet på arbetsplatsen. Hon berättar vidare att särskilt bananerna har en strykande åtgång.

Mer om Sanmina: Webbplats för Sanmina Örnsköldsvik